Uit de muziek van de gevierde 007 James Bond moviesRuth Galura zingt Ruth Galura ze voor de 007 fanaten en muziekliefhebbers.

Ruth Galura treedt op in en buiten Nederland, naar België en Duitsland voor speciale evenementen, concerten, feesten en zakelijke bijeenkomsten. Enkele van de meest uitgevoerde James Bond-themaliedjes zijn Skyfall (Adele)For Your Eyes Only (Sheena Easton)Nobody Does it Better (Carly Simon) en Moonraker (Shirley Bassey)

Luister en ervaar het themalied van de James Bond-films, live uitgevoerd door Ruth Galura.

Ruth Galura Profile

James Bond themafeest zangeres

Ruth Galura begon haar liefde voor muziek door mee te doen aan wedstrijden op school en te spelen met live bands sinds haar tienerjaren. Na het behalen van haar universitaire graad in de biologie, begon ze een aantal jaren elke dag in Dubai te spelen met de Tender Touch. Daarna verlegde ze haar carrière bij de Soundwaves-band, vertegenwoordigd door de meest opvallende muziekagent in het Midden-Oosten – Gatchalian Enterprises. De band Ruth en Soundwaves trad 7 jaar lang dagelijks op in 5-sterrenhotels, restaurants, pubs en pretparken in Dubai, Abu Dhabi, Koeweit, Egypte, Jemen en Brunei. Momenteel treedt Ruth op in Nederland, Duitsland en België als een allround solozanger voor feesten, bruiloften, concerten en bedrijfsevenementen. Haar uitvoeringen omvatten acts van Shirley BasseyLady GagaMadonnaJennifer LopezWhitney Houston, Sheena Easton en thema’s voor James Bond-films of Motown.

Vier het met een James Bond-themafeest! Neem contact op met haar op 06 300 87 316 of stuur een e-mail naar info@ruthgalura.com